top of page
  • Кременецький РЦДТ

Актуальність та продуктивність волонтерських ініціатив учнівської молоді на підтримку воїнів ЗСУ

Нещодавно керівник гуртка "Магія в'язання" Кременецького центру дитячої творчості - Шлапчинська Юлія Юріївна, взяла участь у Четвертому зборі лідерів Шкільних клубів соціального підприємництва, волонтерських об'єднань, учнівських активностей закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти. Темою заходу було обрано – "Актуальність та продуктивність волонтерських ініціатив учнівської молоді спрямованих на підтримку воїнів ЗСУ". Ініціаторами і модераторами заходу були - Хома Світозара Олегівна, методист, в.о. зав. центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти і Куриш Оксана Степанівна, методист відділу освітнього адміністрування.

Вони ознайомили учасників з ідеєю реалізації обласного суспільно - патріотичного проекту "Тримаймо стрій!" під гаслом "... Війна, нема часу думати, треба робити!".

З кожним новим днем надворі стає ще холодніше. Чим нижче температура, тим більша потреба наших воїнів у теплому одязі, адже у бліндажах та окопах вогко та холодно. Кожен з нас може долучитися до того, щоб нашим захисникам було трішки тепліше!

Юлія Юріївна, як консультант даного проекту, розповіла і продемонструвала важливі правила виконання даних виробів: безрукавки під бронежилет, вовняні шкарпетки, пов'язки, балаклави, "гуцульські капці" інше. Вона поділилася різними техніками в'язання, обговорила з учасниками збору, яку пряжу краще використати, які підібрати кольори, необхідний метраж пряжі, та розмір спиць для різних деталей.

Колектив та вихованці Центру дитячої творчості вже долучилися до проекту "Тримаємо стрій". Власними руками ми виготовляємо теплі речі, які зможуть в осінню та зимову негоду, зігріти та зміцнити наших захисників.


Наближаймо перемогу разом!




244 перегляди0 коментарів
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon

Адреса нашого закладу

Кременецький центр дитячої творчості

Тернопільська обл.,

Кременецький р-н, 

м. Кременець,

вул. Пушкаря Андрія, 7

Телефон: 8 (035-46) 2-17-51

Електронна адреса:

Kremenetscdt@ukr.net

Сайт: www.kremenetsrcdt.wix.com/kremenetsrcdt

Погода в Кременці

Кількість

 відвідувачів сайту

Корисні посилання

Календар подій

Консультаційна підтримка УДСЯО
bottom of page